top of page

Wie ben ik?

210813  img_1606 haarlem nofar van frank.jpg

Mijn naam is Nofar van Frank (1982), kindercoach en psychologe.  Ik woonde als kind en volwassene afwisselend in Nederland en in Israël. Ik studeerde Psychologie aan de VU in Amsterdam en studeerde ook aan de dansacademie in Israël. Na mijn studie werkte ik een aantal jaar in Israël als dansdocent. Psychologie bleef wel altijd in me kribbelen.  

In 2013 en 2015 werden onze twee kinderen, Danielle & Jonathan geboren. De uitdagingen, die ik soms ervaar met mijn eigen kinderen, hebben me tot kindercoach gemaakt. In 2019 besloot ik een één-jarige opleiding tot Kindercoach bij Sonnevelt te volgen. Sinsdien werk ik enthousiast en met voldoening als kindercoach en begeleid ik kinderen en hun ouders in hun dagelijkse en reloaction processen. 

Praktijk Haarlem

Na 15 jaar als psycholoog, besloot ik in 2019 mijn eigen kinderpraktijk als therapeut en Kindercoach in Haarlem, aan klein heiligland 84, te openen.

Je bent van harte welkom om langs te komen voor een introductiegesprek!

nofar3.jpg
Bijschooling & Interesse

2020 - Post HBO Kindercoach opleiding, Sonnevelt opleidingen

2010  - Dansacademie opleiding, Wingate, Israël

2007 - Basisaantekening Psychodiagnostiek
2007 - MSc. Sociale psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam

2005 - BSc. psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam

Ik biedt begeleiding voor kinderen, tieners en hun ouders die verschillende obstakels meemaken. Bovendien komen vaak expats families, oftewel families vanuit relocation, in mijn praktijk door mijn achtergrond en ervaring. Ik vind het ontzettend waardevol bij te kunnen dragen aan een zo goed mogelijke verwerking van deze groote verandering voor het kind. Denk daarbij aan de psychische, sociale en emotionele ontwikkelingsuitdagingen.  

bottom of page