Coaching 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Kindercoaching

Je ziet aan alles dat je kind niet gelukkig is. Je probeert met elkaar in gesprek te gaan maar komt er niet achter wat nu echt het probleem is, waar je kind precies mee zit. Of je weet wel wat er speelt en praat er met elkaar over maar je hebt geen idee hoe je je kind hiermee kan helpen. Wat je ook probeert te doen, help niet goed genoeg.
Ondertussen is je kind steeds vaker boos, gefrusteerd of verdrietig.

Wat zou het fijn zijn om jouw kind gelukkig en blij zien. Dit heeft impact op het kind, jouzelf en jullie gezin en het raakt je dat je kind zich zo voelt en dat je hem/haar niet kan helpen. 

Als coach help ik om de cirkel van gedrag te doorbreken. Een steuntje in de rug kan al een groot verschil maken. Ik maak gebruik van de aanwezige talenten en kwaliteiten van het kind. Door goed te luisteren en in te leven in de situatie kunnen er vaak in een relatief korte tijd concrete stappen worden gezet. Hierdoor kan het kind (en/of de ouders) op eigen kracht verder. 

 

Kortom, Ik help jullie graag de balans weer terug te vinden!

In het coachingtraject gebruik ik verschillende methodieken o.a. focussen en sensen, ademtherapie, mindfulness en meer. Ook gebruik ik verschillende soorten materiaal zoals playmobile, handpoppen en  spelvormen. Ik kies per keer het best passend manier om jou kind te bereiken. 

Girl Drawing